Hogwarts Legacy

Cunoști pe cineva care ar putea fi ca acest joc?

Rezumat

Hogwarts Legacy -este un RPG de acțiune imersiv și deschis, amplasat în lumea introdusă pentru prima dată în cărțile Harry Potter

.

Acum poți prelua controlul acțiunii și poți fi în centrul propriei tale aventuri în lumea vrăjitorilor. Pornește într-o călătorie prin locații familiare și noi, în timp ce explorezi și descoperi bestii fantastice, îți personalizezi personajul și creezi poțiuni, stăpânești aruncarea de vrăji, îmbunătățești talentele și devii vrăjitorul care vrei să fii. Descoperă sentimentul de a trăi la Hogwarts în timp ce îți faci aliați, te lupți cu vrăjitorii întunecați și, în cele din urmă, decizi soarta lumii vrăjitorilor.

Moștenirea ta este ceea ce faci tu din ea.

Povestea

Experimentați Hogwarts în anii 1800

.

Personajul tău este un student care deține cheia unui secret străvechi care amenință să distrugă lumea vrăjitorilor. Ai primit o acceptare târzie la Școala Hogwarts de Vrăjitorie și Magie și în curând descoperi că nu ești un student obișnuit: ai o abilitate neobișnuită de a percepe și de a stăpâni Magia Antică. Numai tu poți decide dacă vei proteja acest secret pentru binele tuturor sau vei ceda tentației unei magii mai sinistre.


Hogwarts Legacy Instrucțiuni de activare

Informații despre joc
Data lansării 10 februarie 2023
Editor Portkey Games, Avalanche Software, Wizarding World, Sumo Nottingham, Shiver Entertainment
Evaluare totală 83%
Conținut evaluat T (Teen)
Moduri de joc Un singur jucător
Perspective ale jucătorilor A treia persoană
Genuri Joc de rol (RPG), Aventură
Teme Acțiune, Lumea deschisă, Fantezie
Platforme PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S