Ghid pentru a cumpăra jocuri mai ieftine

Întotdeauna primim e-mailuri de la utilizatorii noștri care ne întreabă cum pot obține jocuri mai ieftine și care este magazinul nostru preferat de cd key (apropo, este Amazon Digital Game Store). Ne-am gândit de ceva vreme să facem un ghid frumos și a fost într-adevăr doar o chestiune de a ne ridica din fund pentru a face unul! Așa că iată-l... ghidul nostru pentru a cumpăra jocuri mai ieftine.

De-a lungul anilor am învățat multe sfaturi și trucuri despre cum putem conduce dolarul nostru de joc și mai departe. Creșterea jocurilor digitale este grozavă pentru gameri (primești jocurile mai repede), însă realitatea este că nu întotdeauna rezultă în jocuri mai ieftine în comparație cu cele în cutie.

Ne-ar plăcea să ne contactați dacă aveți sfaturi de adăugat la ghid. Ajută-ți colegii gameri!

Disclaimer - Deși credem că toate metodele și site-urile pe care le postăm mai jos sunt sigure, există totuși un risc inerent atunci când cumpărați jocuri concepute pentru alte regiuni (mai multe despre asta mai târziu). Vă sfătuim să vă documentați înainte de a cumpăra pentru a vă asigura că vă simțiți 100% confortabil. Tot ceea ce facem online are riscuri. Nu orice afacere este o afacere. Nu toate sursele sunt legitime. Totuși, fără riscuri nu există distracție... nu-i așa?

Problema

La fel ca și vechile jocuri în cutie, jocurile digitale sunt vândute în regiuni și monede diferite. Acest lucru înseamnă că, chiar și atunci când convertiți moneda, o regiune ajunge să fie mult mai scumpă decât cealaltă. Acest lucru este cunoscut sub numele de discriminare a prețurilor. Ce este aceasta mai exact? Ei bine, un joc în Statele Unite poate costa 60 de dolari americani, dar în Marea Britanie același joc poate costa 55 de lire sterline. În Spania ar putea fi 15 euro. Practic, editorii și magazinele de vânzare cu amănuntul/online stabilesc prețurile jocurilor în mod individual pentru fiecare regiune, cu unicul scop de a de a obține cel mai mare profit.

Salariul mediu în Statele Unite este mai mare decât în Spania, așa că jucătorii sunt mai dispuși să plătească mai mult. Ei sunt perfect îndreptățiți să facă acest lucru. Asta nu înseamnă că nu putem încerca să ocolim această situație!

Cum voi ști dacă sunt înșelat?

Nu vei ști... până nu te informezi!

Acum că am definit discriminarea prin preț, să o vedem în acțiune. Când vine vorba de a vedea diferența dintre prețurile jocurilor Steam, există mai multe modalități. În primul rând, vizitați SteamPrices și aruncați o privire rapidă. În partea dreaptă, puteți vedea Change Region (Schimbă regiunea) și Compare With (Compară cu). Schimbați regiunea la cea în care locuiți în prezent și comparați-o cu cea din SUA și UE. Australienii care citesc ar putea dori să se uite în altă parte în acest moment!

Observați prețurile diferite în funcție de regiune? Unele jocuri sunt mai ieftine în Marea Britanie, altele sunt mai ieftine în SUA. Desigur, se schimbă de la un joc la altul.

Un alt lucru interesant pe care îl putem face este să verificăm prețurile jocurilor din diferite regiuni pe platforma Steam.

Pur și simplu adăugăm tag-ul de cod la sfârșitul linkului, ca mai jos.

http://store.steampowered.com/?cc=us
http://store.steampowered.com/?cc=uk
http://store.steampowered.com/?cc=au

[divizor]
Există tone de altele. Folosiți ?cc=xx și folosiți orice țară la care vă puteți gândi. Nu vă face să vomitați puțin în gură?!

Putem ocoli prețurile regionale?

Bineînțeles că putem! Există câteva modalități. Unele necesită un pic de efort, altele necesită să fiți atenți la vânzări, iar altele necesită doar să vă uitați în locurile potrivite la momentul potrivit. În orice caz, sperăm că soluțiile de mai jos vă vor fi utile.

Soluția 1 - Cumpărați de la magazinele de CD Key

Pe măsură ce jocurile digitale au continuat să crească și să crească în ultimii 5 ani, au existat câțiva oameni întreprinzători în Polonia (printre altele) care au avut o idee. Acești oameni au spus: "Dacă pot cumpăra Battlefield 3 aici, în Polonia, cu 15 dolari, de ce nu aș putea vinde codul de licență cuiva din Australia?". Ceea ce a făcut ca acest lucru să funcționeze este că, la vremea respectivă, Battlefield 3 costa aproximativ 80 de dolari în Australia.

Adică, să recunoaștem, atunci când cumperi un joc fizic din magazin, tot ceea ce cumperi de fapt este codul de licență. Având în vedere că acum poți descărca jocul direct de la publisher prin Steam și Origin, nu mai este nevoie să ai în posesie nici măcar DVD-ul.

Așa că au apărut locuri precum Online Key Store și CJS CD Keys. Aceste locuri au procurat jocuri în cutie din locuri precum Thailanda, Polonia, Rusia, unde sunt ieftine, au făcut o fotografie a codului de licență de pe spatele cutiei și au început să le vândă oamenilor din țările în care jocurile sunt mai scumpe.

Clienții vin pe unul dintre aceste site-uri și cumpără codul. Acesta le este livrat în scurt timp în cutia de e-mail, unde clientul îl introduce apoi în Steam sau Origin. Jocul este apoi descărcat în loc să fie instalat de pe DVD. Acum are cel mai recent joc, mult mai ieftin decât dacă l-ar cumpăra din magazinul Steam din regiunea sa, care are prețuri mai mari (discriminare prin preț).

Apoi... am apărut noi. Au fost atât de multe magazine care au început să vândă cd keys online încât ne-am gândit că ar fi o idee bună să le comparăm, pentru a ajuta jucătorii să găsească cel mai ieftin preț.

CDKeyPrices.com a fost primul motor de comparare a prețurilor pentru vânzătorii online de cd key. La momentul redactării acestui articol, urmărim peste 40 de magazine (există multe, multe altele pe internet), concentrându-ne pe cele mai renumite și populare. Suntem un serviciu simplu. Pur și simplu introduceți jocul pe care doriți să îl cumpărați și noi producem o listă cu magazinele care au acel joc și prețul acestuia.

Verdict

Bune

 • Aceste locuri sunt ieftine
 • Nu te agiți, îți iei cheia și o introduci în Steam / Origin
 • O mulțime de magazine din care poți alege

Rău

 • Încredere; un trilion de magazine noi create în fiecare zi
 • S-ar putea să dureze o veșnicie până să primești cheia... o vrei acum!
 • Fraudă, au existat cazuri în care cheile au fost revocate

[divizor]

Soluția 2 - Cumpărați de la revânzători autorizați

Steam, Origin și UPlay nu sunt singurele locuri de unde vă puteți achiziționa jocurile. Site-uri precum Amazon, Green Man Gaming, Gamers Gate și altele, au acum propriile magazine de jocuri digitale. Ceea ce înseamnă că puteți cumpăra cd keys Steam, Origin și UPlay din alte locuri decât de pe platformele oficiale. Acest lucru este grozav pentru noi. Sunt autorizate și oficiale (nu există niciun risc pentru noi), dar în al doilea rând, aceste magazine își pot stabili propriile prețuri, care de multe ori sunt mai ieftine decât cele pe care le puteți obține de pe Steam și Origin.

Din păcate, locuri precum Green Man Gaming și Gamers Gate participă, de asemenea, la prețuri regionale. Jocurile din Australia, de exemplu, sunt aproape întotdeauna mai scumpe decât cele din alte țări. Nasol.

Așa că ne întoarcem la vânzătorul nostru autorizat preferat... Amazon.

Deși numai rezidenții din SUA pot face achiziții din magazin fără probleme, este foarte ușor pentru persoanele din afara SUA să facă acest lucru. Tot ce trebuie să faceți este să vă schimbați adresa de facturare. Avem un ghid foarte informativ și popular despre cum să faceți acest lucru aici.

La momentul redactării acestui articol, magazinul Amazon Digital Games Store are peste 2.900 de titluri. Este masiv. Practic, nu există niciun joc pe care îl puteți cumpăra pe Steam și pe care să nu-l puteți găsi aici.așa că nu mai plătiți prea mult pentru titlurile dvs. pe Steam! Ei au chei de cd-uri Steam, Origin, UPlay și tot mai multe titluri sunt adăugate în fiecare zi.

Singura altă problemă reală pe care o vedem cu revânzătorul autorizat este că jocurile noi tind să fie foarte scumpe atunci când sunt lansate. Dacă ne uităm la o cheie CD Titanfall, putem vedea că prețul pe Amazon este de 59,00 USD. Magazinele de cd key (soluția 1) sunt puțin mai ieftine, la 46$, dar este de așteptat ca acestea să scadă mai aproape de lansare și concurența dintre magazine să înceapă să își facă efectul.

Prețurile pentru Titanfall sunt aceleași între ceilalți vânzători autorizați. Decizii decizii decizii!

Prețurile sunt în USD, așa că faceți o mică conversie pentru a vedea prețul real.

Verdict

Aspecte bune

 • Obțineți cheia instantaneu, fără să așteptați
 • Re-vânzător autorizat, fără riscuri
 • Întotdeauna cu vânzări masive
 • Livrare imediată la lansare

Rău

 • Unele magazine au încă prețuri regionale
 • S-ar putea să fie nevoie de ocoliri, cum ar fi Ghidul nostru Amazon
 • Jocurile noi pot fi foarte scumpe

[divider]

Soluția 3 - Păstrați un ochi deschis pentru oferte de jocuri digitale

Vânzătorii re autorizați au întotdeauna oferte masive la jocurile lor. Deși este rar ca acest lucru să se întâmple pentru un joc nou, totuși se poate întâmpla totuși. Trebuie să fii rapid totuși, deoarece uneori ofertele durează doar 24 de ore sau cam așa ceva. În timp ce puteți urmări mai multe site-uri web (inclusiv CDKeyPrices) pentru a fi anunțat de ofertele mari, este destul de bine să urmăriți și site-urile în sine, care de obicei anunță ofertele pe prima pagină.

Iată câteva forumuri și site-uri de oferte pe care le puteți urmări pentru a primi cele mai recente știri despre Digital Game Deals.

Reddit Game Deals
Forumul Cheap Ass Gamer
Shark ieftin
Oz Bargain (bun pentru australieni!)
Oferte zilnice de jocuri
Oferte de jocuri digitale

Vrei să împărtășești câteva dintre preferatele tale? Vă rugăm să ne anunțați!

O altă modalitate interesantă de a fi anunțat de ofertele excelente este să vă înscrieți la buletinul nostru informativ. Nu trimitem e-mailuri pentru fiecare ofertă, ci doar pentru cele bune, cum ar fi atunci când Battlefield 4 a fost la 24,99 dolari. Vă puteți înscrie la newsletter-ul nostru în partea dreaptă sus a acestei pagini. Fără spam... promitem.

În cele din urmă, fiți atenți la site-urile/platformele în sine. În Steam, puteți accesa ofertele curente din magazin, cam la jumătatea distanței, în partea dreaptă.

Pe Amazon, puteți marca pagina Digital Game Deals.

Green Man Gaming are o secțiune Hot Deals, care este actualizată frecvent cu oferte flash impresionante.

Gamers Gate, de asemenea, are o secțiune dedicată ofertelor pe care o puteți accesa aici.

Verdict

Aspecte bune

 • Ofertele sunt frecvente
 • Toate magazinele mari au reduceri
 • Economiile pot fi la îndemână, mai ales pentru jucătorii mari

Aspecte negative

 • Jocul pe care îl dorești nu apare niciodată la reducere
 • S-ar putea să nu fie la magazinul de la care cumpărați de obicei
 • Este în continuare scump, chiar și atunci când este la reducere

[separator]

Soluția 4 - Așteptați reducerile masive

Există câteva perioade de vânzări notabile care s-ar putea întâmpla doar o dată pe an. Atunci când se întâmplă totuși, economiile sunt masive.

Cyber Monday este cea mai bună pentru noi, gamerii. Cyber Monday este răspunsul internetului la Black Friday. Vă sfătuim să vă țineți portofelele încuiate până la următoarea, care va avea loc pe 1 decembrie 2014.

În esență, este o perioadă de 24 de ore de reduceri mari. Totuși, nu se limitează la jocuri digitale, deși, desigur, doar de asta suntem cu adevărat interesați.

Ceea ce face ca vânzările Cyber Monday să fie cu adevărat cool, este că implică toate magazinele noastre preferate. Amazon a fost absolut balistic în Cyber Monday 2013. Jocurile lansate recent, cum ar fi Battlefield 4, au fost reduse puternic și la un moment dat au ajuns la 24,99 dolari. Chiar și atunci a fost doar pentru câteva ore, așa că a trebuit să fii destul de rapid. În cele din urmă a ajuns la 29,99 dolari după câteva ore, înainte ca Cyber Monday să se termine și să ajungă din nou la peste 50 de dolari (ewww)

Vânzarea de vară Steam este probabil cea mai căutată pentru această platformă. Datele variază, dar ultimele câteva vânzări anterioare au fost;

2013 - 11 iulie - 22 iulie
2012 - 13 iulie - 23 iulie
2011 - de la 1 iulie la 10 iulie

...observați modelul....July! Așa că fiți pregătiți.

Câteva lucruri importante de reținut în legătură cu vânzările Steam. Există Oferte zilnice și Oferte Flash. Ofertele zilnice sunt destul de explicite. Acestea se schimbă la fiecare 24-48 de ore și economiile pot fi destul de bune. Dacă nu reușești, poți avea o altă șansă în cadrul Flash Deals, care se schimbă la fiecare 8 ore.

Community Deals sunt votate de către comunitate, așa că fiți cu ochii în patru aici în cazul în care există un joc mai vechi pe care doriți să-l votați, s-ar putea să primească suficiente voturi!

Kotaku.com.au are un ghid cu adevărat minunat și aprofundat despre modul exact în care funcționează perioada de vânzări, astfel încât să puteți începe cu adevărat să vă planificați chiar și pentru 2014.

Gânduri finale

Pe lângă faptul că urmărim prețurile pentru magazinele de cd key, credem că acestea sunt cea mai bună modalitate de a obține jocuri mai ieftine. Să recunoaștem, cu cât cheltuiești mai puțin pe jocuri, cu atât mai multe jocuri poți obține!

Înarmați cu magazinele de jocuri digitale Amazon, nu am întâlnit niciodată un moment în care să fi plătit peste 50 de dolari pe un joc. Amazon (care are prețuri foarte bune tot timpul), reducerile nebunești de vară de la Steam, precum și prețurile foarte bune la cele mai recente jocuri din magazinele de cd key, ne oferă un arsenal grozav de site-uri web pentru a obține un echipament mai ieftin.

Nu uitați, fiți cu ochii în patru pentru oferte bune. Atunci când un magazin are o ofertă la un joc popular, celălalt vânzător face de obicei același lucru și el.

Sper că ați găsit acest lucru util!

4 Replies to “Guide To Buying Cheaper Games”

 1. Hey Guys,Hallo. I like ur Page. But I live in Russia Region and here is not so cehap KEYS for ORIGIN,STEAM. even i wanna buy keys from Singapore and Malaysia. What do u think about it. Thanks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *