Cumpărați jocuri digitale Amazon în afara SUA

Cum să obțineți jocuri digitale Amazon din afara SUA

[box type="info"]Știi cum să cumperi jocuri digitale Amazon și vrei doar o adresă de facturare din SUA? Încearcă asta;

Strada ta obișnuită
Oraș: Santa Barbara
Stat: CA
Zip: 93101

Întoarceți-vă la Amazon aici[/box]

Magazinul Amazon Digital Games are o gamă masivă de jocuri (în special Steam Keys) la prețuri destul de competitive. Dezavantajul? Este disponibil doar pentru clienții care locuiesc în SUA. Nu numai că acei yankei nebuni își pot cumpăra cheile ieftine de Steam de la o sursă legitimă minunată, dar primesc și livrare instantanee! Cele mai multe dintre jocurile pe care le cumpărăm aici pot fi adăugate la conturile noastre Origin și Steam.

Totuși, putem ocoli cu ușurință această restricție regională modificând adresa de facturare a contului nostru Amazon. Modificarea durează aproximativ 30 de secunde și nu vă va compromite deloc contul Amazon. De fapt, acest mic truc este chiar mai ușor decât activarea unui cd key rusesc prin VPN. Acesta permite clienților din afara SUA să achiziționeze chei de joc ieftine de pe Amazon Digital Store.

Majoritatea descrierilor de produse fac mențiune despre cd key care are nevoie de Steam sau Origin. Deci, acest lucru este minunat pentru noi. Noi doar activăm ca de obicei. Dacă descrierea nu spune nimic despre Steam & Origin, verificați feedback-ul clienților, deoarece de obicei există cineva acolo care pune întrebarea.

În primul rând, asigurați-vă că v-ați creat un cont Amazon și că ați conectat un card de credit funcțional și valabil.

Pasul 1 - Căutați jocul dvs.

Destul de ușor. Pur și simplu tastați cheia Steam sau Origin dorită în caseta de căutare Amazon. De asemenea, puteți naviga prin întregul Amazon Digital Store pentru a vedea jocurile disponibile pentru precomandă și cele lansate recent.

De asemenea, Amazon s-a extins recent și stochează acum chei Xbox One și chei de joc PS4. Prețurile pentru acestea sunt încă destul de scumpe. Am început să comparăm cheile de joc xbox one aici la CDKeyPrices, astfel încât să puteți vedea singuri cum Amazon se află!

Pasul 2 - Achiziția inițială

Asigurați-vă că jocul pe care doriți să îl achiziționați este selectat ca PC Download. Există mai multe versiuni ale aceluiași joc pe Xbox, PS3 etc., așa că trebuie să ne asigurăm că am ales produsul corect.

Step 1 - Initial Purchase

Apăsați butonul "Cumpără și descarcă".

Step 1 - Buy And Download

Pasul 3 - Eroarea de restricție a regiunii

Dacă locuiți în afara Statelor Unite, vi se va afișa pagina normală de comandă de revizuire Amazon cu o mică eroare în partea de sus.

"Descărcările de jocuri sunt disponibile doar pentru clienții din SUA
Ne cerem scuze pentru neplăcerile pe care acest lucru vi le poate cauza"

Step 2 - The Region Restriction Error

În partea din dreapta jos a ecranului, la rubrica Rezumatul plăților, veți vedea Adresa de facturare curentă.

Acestea sunt detaliile pe care dorim să le modificăm. Faceți clic pe "Change" (Modificare).

Pasul 4 - Modificarea adresei noastre de facturare

Introduceți numele dvs. complet și adresa stradală obișnuită. Singurele informații diferite pe care trebuie să le introducem aici sunt cele din câmpul orașului, al statului și al codului poștal. Restul, inclusiv numărul de telefon, pot fi detaliile dvs. actuale și corecte.

Eu folosesc orașul Santa Barbara. Apoi setați câmpul State/Province/Region la CA (acronimul pentru California) și un cod poștal de 93101.

Apoi apăsați Continue...

Step 4 - Changing Our Billing Address

Dacă doriți cu adevărat să faceți totul ca la carte, puteți introduce o adresă complet falsă folosind detalii complet false, însă acest lucru necesită mai mult efort decât este necesar.

Pasul 5 - Confirmați comanda cu adresa de facturare modificată

Destul de ușor de aici. Pur și simplu verificați dacă zona Adresă de facturare a fost actualizată cu noul oraș, stat și cod poștal din SUA.

Dacă totul este în regulă, apăsați butonul Complete Purchase...

Step 5 - Cofirm The Order With Changed Billing Address

Pasul 6 - Găsiți jocul achiziționat / cheia de CD

Accesați Biblioteca de jocuri și software.

Step 6 - Find your Purchased CD Key

Aici veți găsi toate jocurile digitale Amazon pe care le-ați achiziționat. Găsiți jocul pe care îl căutați și faceți clic pentru a vă afișa cheia CD-ului...

Step 6 - Find your Purchased CD Key

Și asta e tot!

Acum poți introduce această cheie în contul tău Origin sau Steam! În general, Magazinul de jocuri digitale Amazons este o modalitate excelentă de a obține chei de joc ieftine. Nu sunt întotdeauna cei mai ieftini (deși sunt poate cei mai de încredere!), așa că nu uitați să comparați prețurile Amazons în comparație cu alte magazine de chei CD pe paginile noastre de produse. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să luați legătura cu noi!

One Reply to “Buy Amazon Digital Games Outside US”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *