Frostpunk 2

Cunoști pe cineva care ar putea fi ca acest joc?

Rezumat

Frostpunk 2 este continuarea jocului de supraviețuire în societate, foarte apreciat și nominalizat la premiile BAFTA

.

Epoca aburului a trecut, iar acum, petrolul deschide calea ca fiind cea mai nouă salvare a omenirii.

Cu toate acestea, cu noi amenințări la orizont, viitorul orașului pare chiar mai sumbru decât înainte.

Povestea

Frostpunk 2 este continuarea aclamatului joc de supraviețuire a societății, nominalizat la premiile BAFTA, care a îmbinat construcția orașului, strategia și gameplay-ul de management, creând un gen nou

.

Succesorul său are loc la 30 de ani după furtuna apocaliptică a viscolului, iar Pământul este încă copleșit de climatul înghețat de îngheț nesfârșit și vreme aspră.

Joci în rolul liderului unei metropole însetate de resurse, unde expansiunea și căutarea de noi surse de putere este o realitate inevitabilă. După epoca cărbunelui, cucerirea Frostland pentru industria extracției de petrol se așteaptă să fie noua salvare a ceea ce a mai rămas din umanitate. Cu toate acestea, schimbarea nu vine ușor și nu toată lumea din această nouă societate multistratificată va saluta această nouă direcție.

Cererile și așteptările diferitelor facțiuni vor ridica tensiuni și vor evoca conflicte, dar va fi necesară o guvernare cu sânge rece și o abordare machiavelică a politicii? Pe măsură ce frigul veșnic își continuă stăpânirea asupra orașului și apar amenințări externe, va trebui să te asiguri că oamenii tăi sunt uniți, motivați și pregătiți pentru sacrificii dificile și inevitabile!


Frostpunk 2 Instrucțiuni de activare

Informații despre joc
Data lansării 25 iulie 2024
Editor 11 bit studios
Moduri de joc Un singur jucător
Perspective ale jucătorilor Prima persoană, Vedere de pasăre / Isometric
Genuri Simulator, Strategie
Teme Supraviețuire
Platforme PC (Microsoft Windows), Xbox Series X|S, Mac