Chei Steam - Poate Valve să le elimine?

Îmi va retrage Valve cheile Steam?

Internetul este un loc periculos. Uneori, datele sunt furate, chiar și cheile Steam! Chiar și identități întregi. Dacă oamenii nu sunt suficient de precauți, mai ales atunci când folosesc metode de plată online precum VISA, Master Card sau chiar PayPal, li se fură banii.

Ce poți face cu banii furați? Mai mult ca sigur că nu îi vei cheltui în magazine sau în benzinării pentru că este periculos, este mai ușor pentru hoți să cumpere lucruri online, cum ar fi carduri cadou pe Amazon, pre-pay-uri VISA care le oferă un fel de anonimat. Din păcate, uneori cumpără carduri cadou Steam, chei de Steam de la diverse magazine sau chiar cadouri Steam. Ulterior le vând oamenilor online și câștigă bani "legal". Ideal pentru ei, nu-i așa?

Online Security

După un timp, când victimele își dau seama că au fost înșelate, încep să sune la bănci, magazine și la toți cei care le-au taxat cardul. În cele din urmă își recuperează banii înapoi și atunci începe să devină urât.

Jucătorii mari, cum ar fi Amazon, de exemplu, revocă legitimitatea cheilor. Un caz recent arată că și cheile cumpărate direct de pe site-ul dezvoltatorului sunt furate în acest fel și vândute pentru mult mai puțin pe servicii precum G2A, care este literalmente eBay pentru jocuri. Întotdeauna trebuie să te uiți la cumpărătorul de la care îți iei cheia, deoarece dacă nu are recenzii sau are recenzii proaste, probabil că este o înșelătorie. Întotdeauna încercați să folosiți funcția G2A Shield dacă nu sunteți sigur de vânzător. Aceasta vă oferă o garanție de 100% de returnare a banilor pentru 1 dolar suplimentar dacă cumpărați un joc.

Să ne punem întrebarea: poate Steam să îmi revoce CD Key?

Da, în anumite cazuri, pot și o aplică agresiv dacă dezvoltatorul, editorul sau cineva care a fost înșelat solicită acest lucru. Nu putem să-i învinovățim, este o afacere până la urmă.

A existat un caz important, inclusiv Sniper Elite 3, acum câțiva ani. Pe scurt, un total de 7.050 de chei Sniper Elite 3 au fost furate și date unor revânzători online, care le-au vândut apoi unor cumpărători neștiutori.

Nici Rebellion, nici editorul lor nu au văzut venituri din vânzarea a mii de chei ale jocului lor. Aceștia au dispus ca Steam să revoce accesul la joc pentru utilizatorii cu cheile furate. Cu toate acestea, Rebellion a oferit un DLC gratuit "Target Hitler" tuturor celor care au furnizat dovada achiziționării unei chei nelegitime.

De asemenea, a existat un caz în care cheile CD ale jocului DiRT 3 s-au scurs online din promoția AMD pe care o aveau. Peste 1 000 000 de 000 de chei s-au scurs online (!) și au profitat de greșeala AMD. Totuși, Steam a revocat rapid cheile.

Ce puteți face?

Faceți cumpărături în mod responsabil, încercați să folosiți retaileri online de încredere, chiar dacă prețul lor este puțin mai mare decât al celor mai puțin cunoscuți. Mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău, nu? În plus, există întotdeauna cupoane speciale de reducere pe care le putem oferi, așa că dacă există, vă rugăm să căutați titlurile dorite pe CDKeyPrices și s-ar putea să existe un cupon special de reducere acolo.

De asemenea, nu uitați să vă uitați la recenziile magazinului CD Key de pe site-ul nostru, care v-ar putea ajuta în luarea deciziei corecte.